Trist Opera vil savne Oprah

Norske Opera Software er lei seg for at amerikanske Oprah Winfrey legger ned sitt talkshow. Etter 25 år med «The Oprah Winfrey Show» tok USAs mest kjente talkshowvertinne i går farvel med seerne og sitt trofaste publikum.

Popklikk beskrev tidligere i uken Oprah-koden: Hvert individ har makt over sitt eget liv uansett hvor kjipt du har hatt det. For norske Opera Software har det vært et noe mer underholdende bekjentskap. Det norske selskapet har gjennom årene mottatt en rekke brev og mail som er feiladressert.

Som en gest til Oprah Winfrey og hennes tilhengerskare åpner derfor norske Opera arkivene og publiserer en «best of»-samling av «Oprah mails to Opera». Du kan lese mer om mailutvekslingen på MyOpera-sidene.

Det er for eksempel en smule festlig å lese om 17-åringen som har latt håret gro 1,3 meter og ønsker å donere det bort i et av showene til Opera, ehm Oprah. Svaret fra det norske IT-selskapet (som jeg jobber for) er kanskje like interessant, i og med at Opera benytter sjansen til å skryte av skjegget til gründer Jon Stephenson von Tetzchner.

Og hvis du lurer på hvordan Oprah Winfreys siste opptreden var, bør du ikke klikke på playknappen under. Vi har heller lagt inn et innslag fra ABC som omtaler hvordan kjendisene overrasket henne i det nest-siste showet.


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *