Sista-power!

Sweet Like Chili er søstre som synger om kvinnfolk med «curves». I tillegg til kjekke trommiser, vennskap, ambisjoner og grizzlybjørner.

Søte poptoner som treffer Redaktøsen midt i hjertet er ikke hverdagskost. Særlig når låtene inneholder popkulturelle referanser. Ergo er det ikke så rart at jeg lot meg sjarmere av «Monica Bellucci» til søsterduoen Sweet Like Chili. Fint coverbilde har de funnet også.

Hør bare her:

Dette er såpass uvanlige greier at jeg slo av en prat:

– Hvem er dere egentlig ?
– Sweet Like Chili består av søstrene Sofie (19) og Rikke Braseth (16) fra tettstedet Kjøpsvik i Tysfjord. Vi går henholdsvis første og siste året på musikklinja i Bodø, og stortrives. (Bodø er en super musikkby)! Vi lager musikk vi liker å kalle ‘pianopop med attitude’, og skriver låter om kjekke trommiser, vennskap, ambisjoner og grizzlybjørner. Med oss på scenen har vi to kjempeflinke musikere – Mikal Reinvik (24, bass) og Hogne Aasjord (23, trommer) fra progrock-bandet Monokkel. Vi jobber knallhardt med musikken, og ønsker å se hvor langt vi kan nå. Vi har det veldig gøy med det vi gjør, og satser på å spille mange konserter i løpet av 2013.


Hva er greia med dere og Monica Belluci?

– Låta handler om avstandsforhold, og den følelsen du har rett før det er i ferd med å bli noe. Selve Monica Bellucci er mer en metafor på kvinnfolk med «curves» enn en referanse til Monica selv, men det er selvsagt åpent for personlig tolkning.

Sjekk også ut:

Alle foto:Helge Grønmo

Elise Nyborg Eriksen
Elise Nyborg Eriksen
Artikler: 405