Vil du kjøpe en øl til denne mannen?

Crowdfunding er hot. De typete typene i Fjorden Baby stepper som vanlig ut av båsen og tar konseptet til nye… høyder?

Gjennom fenomenet crowdfunding kan fansen selv betale for å få realisert lenge etterlengtede dataspill, filmer, plater eller turneer. Boken «Pornopung» av Mads Larsen skal bli til film på denne måten, og dine penger kan også bidra til utgivelsen av en en eksklusiv Jokke-boks for vinylhoder.

Det mest kuriøse innslaget i den norske bandfloraen, Fjorden Baby – selvfølgelig, trenger også penger. Eller gelter, som de gjerne kaller det. Og bidraget ditt skal ikke gå til en ny plateutgivelse. Neida, det skal gå til vokalist Sturle sine eventyr på Hawaii. Eller var det Gran Canaria? Meldingene som går ut er litt utydelige. Bandet skriver følgende på sin Facebook-side:

«fikk nettopp mail fra St. Urle og vår mann Dybbe Dybsland, skrekk og gru og Guru Jallah, og Guri Malla e der, de trenger gelter, på vei til Hawaii, så gutter og jenter overfør koins eller sedler til kontonr: 3624.13.48622»

Deilig. De legger også ut noen helt strålende bilder fra ekspedisjonen sålangt, som bekrefter at dette er et formål som virkelig er verdt DINE kroner. Eller gelter, om du vil.

Popklikk-redaksjonen kommer ihvertfall til å gi så det svir!

Tobben Aarsland
Tobben Aarsland
Artikler: 9