Dagens Pop-cocktail

Vi serverer deg like godt en lett liten miks av de viktigste og uviktigste popkulturnyheter de siste dagene. Litt Blunt, litt Springsteen og selvsagt en dæsj Charlie Sheen.

James Blunt skal altså synge i bryllupet til prins William og Kate.

Dette er jo et friskt fraspark fra det unge paret ettersom Blunt kanskje ikke er like populær i alle kretser. Musikksnobber kloden over har lagt Blunt og hans nasale «You’re Beautiful» for hat.

Ryktene vil imidlertid ha det til at smørsangeren ikke skal spille egne låter, men rett og slett spille kirkeorgel. Her i Popklikk har vi gått så langt som å skryte på oss at vi koser oss med Blunt’ern i ny og ne. Derfor feirer vi like godt den royale avgjørelsen med en finfin scene fra BBC-serien «Gavin and Stacey».

– Skuespilleren Charlie Sheen har som kjent gått bananas.

Han har blant mye annet fått sparken fra TV-serien «Two and a Half Men» på grunn av bisarre utfall mot serien og dens produsenter. Daglig kan vi lese om nye sprell fra den frynsete stjernen. Denne artikkelen fra The Guardian tar en grundig kikk på om media er som bensin på Sheens sammenbrudd/gjennombrudd.

Mens vi er inne på temaet kan vi avkrefte at Rob Lowe skal overta Sheens rolle i nettopp «Two and a Half Men».

– Trøste og bære!

The Wire-favoritten Felicia «Snoop» Pearson er arrestert i et skikkelig narkoraid. Snakker meg om «life imitating art».

– Litteraturbloggen Kommafeil er et must i hverdagen.
Sjekk for eksempel ut hva som skjer når beatpoeten Michael McClure leser dikt for en løve.

– Digger vi i Popklikk Springsteen? JA!
Har vi også en spesiell plass i hjertet for sørlendingen Erlend Ropstad? Jadda! Jubelen stod dermed i taket da vi fant ut at Erlend covrer alle låtene fra «Born in the USA» ettersom det er 27 år siden albumet ble gitt ut.

Lytt og nyt:

bornintheusa-onesongaday by Erlend Ropstad

Elise Nyborg Eriksen
Elise Nyborg Eriksen
Artikler: 405