Dagens pop-cocktail

(Screenshot: nrk.no)

Det er desember, det er travelt, vi har hendene fulle av pepperkakedeig og smult, men vi tar oss likevel tid til å gi dere en lett miks av de siste dagers viktigste popkulturelle nyheter.

– Foreningen Norden har laget en egen språkpris til Fredrik Skavlan.  Her har vi altså sittet og surmult i sofaen fredag etter fredag og irritert oss over svorsken til Skavlis, helt uten å ta innover oss hva han gjør for det skandinaviske språkfelleskapet. Foreningen Norden kårer rett og slett i dag Fredrik til en slags kongen av svorsken.

Mange spørsmål melder seg: Men hva så med Bettans nitidige innsats? Og Benny Borg? Har han svorsket i åresvis forgjeves? Det er selvsagt umulig å komme unna Ari også. Det er en stund siden jeg har sett dette klippet av ham og Skavlis i livlig passiar, men vi merker at vi fortsatt griper etter puten i skam. Vårt favorittsitat er når Ari sier «teppbombing» og Skavlan må rette det til «mattbombing».  (Ps. Dersom du ikke er svett nok etter Skavlanopptredenen. Scroll gjerne ned til når Ari leser diktet «X.O» hos Grosvold.)

Huset fra «Gudfaren» er til salgs.

– Snoop Dogg sier hva han mener om dop-arrestasjonen av Willie Nelson.

– Ballett vil bli det hippeste i 2011 dersom vi skal tro The Guardian.

– Kudos til «Gylne tider» for internasjonal omtale av den fantastiske Let it Be-videoen med gamle helter.  Selv om noen av kjendisene sier at de følte seg lurt av de norske guttene.

– Nicole Kidmans nye film «Rabbit Hole» ser fantastisk ut.

http://www.youtube.com/watch?v=Pq73A-tkJLw

– I USA er det mye fuss i media rundt den nye realityserien «Girls who like boys who like boys» som hadde premiere natt til i dag. Den har ikke akkurat fått strålende kritikker, men vi synes det ser lovende ut.


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *