Dagens Pop-cocktail

Dagens oversikt over stort å smått innen popkulturuen er herved mikset sammen til en velsmakende cocktail. Kos deg!

– Popklikk digger programmet «Kort og klassisk» på P2. Og de siste ukene har også K&K-redaksjonen kastet seg på realitybølgen med en highbrow vri, selvsagt. De har gitt den ukjente 32 år gamle Håvard Brudevoll i oppdrag a å lære seg arien «La donna è mobile» av Giuseppe Verdi på seks uker. Håvard har aldri sunget profesjonelt før, men i kveld skal live han på scenen i Store Studio sammen med den kjente pianisten Wolfgang Plagge. Vi følger med!

– Trodde du at Daniel Radcliffe er en skuespiller som har rollen som «Harry Potter»? Da har du misforstått totalt. Harry Potter er nemlig en trollmann som spiller rollen som skuespilleren «Daniel Radcliffe». Sjekk videoen under for forklaring.

– Nationaltheatret lanserte vårprogrammet sitt i dag. Teateret setter opp 20 forestillinger i repertoaret, 13 nyheter og 7 overføringer fra tidligere sesonger. Popklikk synes det ser veldig lovende ut. Sjekk for eksempel ut denne traileren av stykket «Trær som faller» som kommer på Hovedscenen 22.januar.

– Klar for Sex and the City3 ? Det er i  alle fall Kristin Davids som spiller «Charlotte». «We all want to do it,» sier hun.  «I guess it’s just figuring out whether we can move the characters forward any more.»

– Tom Waits gir ut en poesibok illustrert med bilder av hjemløse.

– Kjekkasen fra «Lost» debuterer på teaterscenen i London. Ikke nok med det, Rufus Wainwright skal gjøre Judy Garland-showet sitt på Royal Opera House. Kanskje på tide med en tur til den britiske hovedstaden?

– En dansk terror-satire skaper debatt. TV-selskapet vurderer å trekke showet fra skjermen på grunn av økt terrortrussel.

– Beatles solgte over to millioner låter på en uke på iTunes.

– PJ Harvey kommer med nytt album 14. februar.
–  Og tilslutt, 21 reklamer som kan få deg til å  savne 80-tallet.

Elise Nyborg Eriksen
Elise Nyborg Eriksen
Artikler: 405