Dagens Pop-cocktail

Det er første dagen i desember og vi i Popklikk koser oss i kulden.  Ingen grunn til å syte. I dag gir vi deg dagens popkulturnyheter til tonene av den nye David Lynch låten «Good Day Today». Jepp, Lyncher’en lager musikk og det er faktisk finfint. Bare hør her.

– I dag presenterte både Riksteateret og Den Nasjonale Scene i Bergen sine vårprogram. På Riksteaterets program finner vi blant annet en dramatisering av den absolutt fantastiske romanen «Meg eier ingen» av Åsa Lindborg.  Det skal bli interessant å se Dennis Storhøi i rollen som den alkoholiserte pappaen.

– Publikum på a-has avslutningskonsert skuffer Aftenposten. Gamle er de. Og late også.

– Tenker du på å date en mannlig journalist? Her er fem ting du bør vite om dem først.

– Jeg er kanskje ikke den eneste som drømmer om en Wham-gjenforening i disse «Last Christmas»-tider.  Det kunne sett slik ut.

– I kategorien «nyheter vi egentlig ikke trenger» finner vi: Rybak er klar for svenske «Skal vi danse»– Popklikk hadde ikke sagt nei til en tur på gymmen til Madonna.

– Hvordan føles det for en forfatter å vinne årets Bad Sex Award. Svaret er : Ikke særlig bra.

– Er du den nye Margit Sandemo? Ikke? Sikker?

En dokumentar om Lemmy fra legendariske Mötorhead er på trappene. Blant annet får vi bli med hjem til rockeren. Der er det….trangt. Noen må ringe kaoskontroll-Hilde snarest.

Tilslutt vil vi bare minne om at Popklikk fortsatt elsker Robyn. Med en skremmende intensitet.

Elise Nyborg Eriksen
Elise Nyborg Eriksen
Artikler: 405