Dagens Pop-cocktail

Dagens cocktail har en bittersøt ettersmak av synd, sex og bedervelse.

Vi begynner med Gelius. Einar’en altså. Den Geliusen som i deler tittelen «kjendisprest» med Bjørn Eidsvåg er nemlig i fare for å miste jobben. Den siste dråpen som veltet alterglasset kom da han i høst ga ut boken med den beskrivende tittelen «Sex i bibelen».

Dersom du har bodd under en stein de siste månedene og ikke fått med deg rabalderet så kan vi si så mye som at han blant annet beskriver sin hang til komboen sex og tiss. Følgende sitat fra boken har også blitt gjengitt gladelig i pressen: «Akkurat som fortynnet urin lukter og smaker lite, vil sæd lukte og smake mindre hvis man har hyppig sædavgang. Om dette stemmer er ikke godt å si. Det er bare en måte å finne ut av det på — og det er å smake selv!» Cutting edge greier med andre ord.

Jeg vet ikke jeg, men kanskje det ikke er så himla rart at arbeidsgiveren reagerer litt. Det er lett å spille ut religions og ytringsfrihetskortet, men jeg legger meg mer på linje med bloggeren Den Tvilsomme Humanist.

Han skriver i innlegget Det er ingen menneskerett å være prest: Gelius er i sin fulle rett til å skrive bøker, han er i sin fulle rett til å tolke Bibelen og han er i sin fulle rett til å preike piss informere oss om sine erotiske tilbøyeligheter. Men i den grad Gelius’ bibeltolkninger avviker tilstrekkelig fra kirkens offisielle, er de i sin fulle rett til å sparke ham.

Geliussaken er også en studie i hvordan norske medier river ned mennesker og så bygger dem opp igjen eventuelt i motsatt rekkefølge. Det er jo ikke mer en noen uker siden hele pressen gikk av skaftet og helslaktet hele sex-prosjektet med brede pensler. Nå er altså presten klar for å stå opp igjen som en frelser som kjemper for ytringsfrihet og humanitet innen kirken. Men det må da finnes «folkelige» prester der ute som kan forsvare meningmann og homofile, som ikke er like PR-kåte og kåte som Gelius? Nei, takke meg til broremann som har rømt landet. Dersom Einar’en skulle få sparken kan han jo kanskje bruke brorens kontaktnett å få seg en jobb i tja..«Trekant» for eksempel.

Mer sex i Popklikk! Elle har nemlig kåret Norges 15 heiteste menn. Og vinneren ble……KNAUSGÅRD!! Nå skal jeg ærlig innrømme at jeg hadde et krøsj på Knauser’n i bok en og to, men etter å ha pløyd meg gjennom flere hundre sider med premature eakulasjoner og katastrofale seksuelle møter er det vanskelig å ser på ham som et sex-objekt. Kanskje Elle-redaksjonen aldri kom lenger enn til Sverige-årene?

På listen finner vi også Aksel Lund Svindal (hot!), John Olav Nilsen (skitten hot!), Kristopher Schau (aggro hot), Magne Furuholmen (old school hot!) og Herman Sabado (nykommer hot).

People har også kåret årets mest sexy mann. I følge dem er det Ryan Reynolds. Vi skjønner ikke helt greia med ham.

Beyonce er så heit at hun ofte får oss til å rødme. Nå har den nye parfymereklamen hennes blitt lyst i bann.  Den er rett og slett så sexy at den kan kun vises etter at småbarna har lagt seg.  Vi i Popklikk er derimot ikke så prippen av oss så her kan du se videoen døgnet rundt.


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Ett kommentar til “Dagens Pop-cocktail”

  1. Kristine avatar

    Er litt mer sjokkert over Gelius enn Beyonce.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *