Dagens Pop-cocktail

Popklikk håper å  kunne gi dere en lett kulturrus for å kurere mandagsbluesen. Her har dere en søt, liten cocktail hvor ingrediensene er tatt fra dagens kulturnyheter.

– BREAKING NEWS: Regjeringen velger det italiensk-tyske arkitektutkastet «Forum Artis» som Norges nye signalbygg, Nasjonalmuseet på Vestbanen. Sjekk ut utkastet her!

– Den norske filmbransjen når ikke målet om tre millioner besøkende i år.  Trond Giske lovet i 2007 at norske filmer skulle ta 25% av markedsandelen. Hittil i år har norsk film en markedsandel på 20,9 prosent av kinobesøket, og solgt rundt to millioner billetter. Ok så nådde de ikke målet, men der ikke så helt gærnt med andre ord.

– Anna Anka truer med å komme til Norge. Vik satan!

– Gikk du glipp av årets største iPadmøte? Her diskuterte mediebransjen iPad som plattform. Popklikk var i aller høyeste grad representert (Vg vinner frokostbordet, Alt ble bare kål). Dersom du var en av de mange som ble avvist i døren, eller rett og slett bare er interessert kan du se videoklipp fra Nona-møtet her.

– Det er vanskelig å ikke bli en sucker for H&Ms årlige designflørt. Popklikk sikler allerede på kjoler fra Lavin og skal prøve å gråte seg til en plass på pressevisningen.

– Blur kommer til å «gjøre noe i januar«, og Pulp spiller live igjen i sommer. Hurra!

Bill Clinton i Hangover 2?

– Brad Pitt snuser på de chilenske gruvearbeiderne.

– Popklikk elsker Glee. Sånn er det bare. Kombinasjonen high-school, coverlåter og kjendiser er uslåelig. I forrige måned sjokkerte Glee-castet Amerika da de poserte på noen svært sexy bilder for bladet GQ. Ikke uventet var helvete løs og flere konservative grupper og feminister gikk i taket da de fikk se resultatet. Nå har magasinet offentliggjort en bakomfilm som de gjorde i sammenheng med photoshootet. Hot stuff.

Elise Nyborg Eriksen
Elise Nyborg Eriksen
Artikler: 405