Har du ikke hørt om «booktrack»?

Popklikk hjelper deg selvsagt og illustrerer.

Popklikkredaksjonen har åpenbart en soft spot for Kaizer-sjef Janove Ottesen noe det ekstremt nerdetet intervjuet vi publiserte i forrige uke illustrerer.

I tillegg så føles hver nye bok av Tore Renberg som en god bamseklem av en gammel kompis vi ikke har sett siden den kvelden på Garage i 2003. Selv satt jeg å grein som en liten unge av fantastiske «Dette er mine gamle dager» som kom ut i for noen år siden. Don´t even get me started on Jarle Klepp.

Derfor er det kanskje ikke en stor overraskelse at når disse to nesten irriterende talentene teamer opp så løfter vi vi på øyelokket og følger litt med. Det er altså snakk om et såkalt «booktrack».

Vi leser høyt fra pressemeldingen:

-En film lanseres alltid med et soundtrack. Hvorfor kan ikke en roman lanseres med et booktrack? tenkte Tore Renberg, og slik oppsto ideen. Han kontaktet Janove Ottesen i Kaizers Orchestra som umiddelbart tente på ideen.

Nevnte vi at Christel Alsos og Real Ones også er involvert? Det gjør jo ikke saken mindre high-brow for å si det mildt. Uansett så skal låten framføres for første gang hos Lindmo på lørdag.

Men du leste det først her.

Sjekk ut en litta smakebit av «booktracket».

Les også:
Har du ikke hørt om «Oldsploitation»?
Har du ikke hørt om «Slutwave»?
Har du ikke hørt om «Phonography»?
Har du ikke hørt om «Tumblr-wave»?


Publisert

i

,

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *